Πρακτικό Σεμινάριο Yoga κατά την διάρκεια της κύησης. Ένα σύντομο αλλά περιεκτικό επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε δασκάλους yoga που θέλουν να έχουν ένα ακόμα εργαλείο στη διδασκαλία τους. Έτσι θα μπορείτε να διαχειριστείτε με αυτοπεποίθηση, εγκύους στο μάθημα σας, ή να δημιουργήσετε τμήμα εγκύων. 

Τι περιλαμβάνει:
Το πρακτικό μέρος των τριών τριμήνων της εγκυμοσύνης. 
Αλλαγές που συμβαίνουν σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά, τους φόβους και τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει μια έγκυος. 
ΑSanas που μπορεί να κάνει η έγκυος, τα οφέλη και τις απαγορεύσεις για κάθε τρίμηνο.
Εγχειρίδιο με θεωρία και πρακτική, καθώς και φωτογραφίες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το πρόγραμμα σας, να γνωρίζετε τις Αναπνοές , Pranayamas, Mούντρας, Μπάντας και πότε όλα αυτά μπορούν να εκτελούνται με ασφάλεια. 
Χαλάρωση με οραματισμούς, για να έρθει η έγκυος σ’ επαφή με τις ανάγκες της, το σώμα της και το έμβρυο, ώστε να νιώθει χαλαρή και ασφαλής, για να μπορέσει να διαχειριστεί το άγχος και την ένταση.
Πως μπορούν να τις κάνουν τις Asanas με βοηθήματα 
(μπάλες, ιμάντες, τουβλάκια, καρέκλες) και παραλλαγές, ώστε ακίνδυνα η έγκυος να πάρει τα οφέλη της Yoga.
Χαιρετισμό στον ήλιο σε παραλλαγές για εγκύους .
Εύκολη vinyasa , μάθημα σε ροή, προσαρμοσμένο για εγκύους που έχουν ήδη μια εμπειρία. 
Μάντρας και ήχους που βοηθάνε συναισθηματικά την έγκυο να βρίσκει την δύναμη και την πίστη στον εαυτό της, αλλά και την ευγνωμοσύνη στο δώρο ζωής που της έχει δοθεί. 
Φιλοσοφία του ενεργειακού σώματος με τις 5 υποδιαιρέσεις της Πράνα (Κοσμικής Βιοενέργειας) πως λειτουργούν και επηρεάζουν το σώμα, μαζί με οραματισμούς που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν διαλογισμοί. 

Το σεμινάριο διεξάγεται στο Yoga studio Health στο Μοσχάτο 
Ιλισού 183 & Αρτέμιδος 2

5 Νοεμβρίου 2017
Ώρες Σεμιναρίου: 10:00 - 18:30 
Ανάλογα τον αριθμό των συμμετεχόντων το σεμινάριο μπορεί να παραταθεί μία ή δύο ώρες περισσότερο.
θα υπάρχει τσάι - καφές και ελαφρύ σνακ
Μπορείτε να φέρετε το φαγητό σας, για το διάλειμμα.
Θα σας δωθεί πλήρες εγχειρίδιο 70 σελίδων στα ελληνικά με φωτογραφίες για να έχετε πλήρη εικόνα των πρακτικών.

Εισφορά σεμιναρίου και άλλες πληροφορίες στο 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ. 6949103864

Εισηγήτρια σεμιναρίου Μαρία Μουχταρίδου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την μαθητεία της στη Yoga το 1991, εμπνευσμένη από την μορφή του Παραμχάμσα Σατυανάντα, το 1993 παρακολούθησε την πρώτη εκπαίδευση για δασκάλους, στο Satyanandashram, διαμένοντας εκεί. Ταξίδεψε στην Ινδία, στην Ακαδημία γιόγκα του Μπιχαρ, και στη Πουταπάρτη, Ν. Ινδία. Δίδαξε πέντε χρόνια στο Σατυανάντα Υοga Center στο Κολωνάκι.
Αργότερα δημιούργησε και άρχισε να διδάσκει στο Yoga 
Studio health. Παρακολούθησε το δεύτερο και τρίτο έτος, στην Ακαδημία Γιόγκα του Λωτού με την εξαίρετη δασκάλα, Λίντα Καπετάνιου, ολοκληρώνοντας έτσι 500 ώρες εκπαίδευσης δασκάλων στην γιόγκα.
Το 2010 μαζί με τον Γιώργο Προεστάκη (δάσκαλος yoga – Oμοιοπαθητικός), δημιούργησαν ένα βιβλιαράκι για την βαθιά χαλάρωση, το Μετασχηματίστε τη ζωή σας, μαζί με καθοδηγούμενες χαλαρώσεις σε CD από την Μαρία Μουχταρίδου, για να βοηθηθούν όσοι έχουν άγχος ή αϋπνίες. 
Εισηγείται 4ωρο σεμινάριο Εισαγωγή στην Hatha & Raja Υoga, στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Flower Kids Yoga Teacher Training

Μητέρα δύο παιδιών, με προσωπική εμπειρία της γιόγκα στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και διδάσκοντας κατά διαστήματα μικρά τμήματα εγκύων, γνωρίζει πόσο σημαντική είναι για την κάθε γυναίκα αυτή η περίοδος της ζωής της αλλά και ο ρόλος της στην εξέλιξη της ζωής, έτσι αποφάσισε την προσωπική της εμπειρία και γνώση, να την οργανώσει σε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό εγχειρίδιο Prenatal practice Yoga, που θα βοηθήσει, άλλους δασκάλους να ξεπεράσουν την ανασφάλεια τους ότι αφορά τις έγκυες που έρχονται στα τμήματά τους. 
Το σεμινάριο είναι επιμορφωτικό, και παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στο Yoga studio health.

Share

Ωράριο Λειτουργίας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 22:30
  • Σάββατο: 10:00 - 18:00
2109410921 - 6949103864

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Κάντε Like στη σελίδα μας και συμπληρώστε τη φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για 1 μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!
  Το μήνυμα δεν εστάλη.   Το μήνυμα εστάλη.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…