Ξεκινάμε το ταξίδι με ήπιες ενεργειακές ασκήσεις (Qi gong), συνεχίζουμε με ήχους από γκονγκ, Θιβετιανα και κρυσταλλινα κύμβαλα και στο τέλος ολοκληρώνουμε με ενεργειακές ασκησεις (Qi gong). 


Μέσα στο σύμπαν τα πάντα δονούνται. Κάθε δόνηση είναι μια συχνότητα ,ένας ήχος. 
Το σώμα στο συνολό του, αλά και καθε όργανο, κύτταρο, εκπέμπει μια συγκεκριμένη συχνότητα

Αγαπητοί μας φίλοι και μέλη του Yoga Studio Health, φέτος σας επιφυλάσσουμε ένα δώρο για το ξεκίνημα της πρακτικής σας το Σεπτέμβριο στη Yoga ( για παλιούς & νέους μαθητές). 
Γι αυτό δημιουργήσαμε μία κλήρωση σε σας που θα ξεκινήσετε τους πρώτους μηνες της νέας σαιζόν, με ένα μοναδικό δώρο, τo έξυπνο ρολόι Mi Band 2* το οποίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη επίγνωση για τις λειτουργίες του οργανισμού σας.

Η βαθιά χαλάρωση είναι το φάρμακο του σύγχρονου τρόπου ζωής, για να μπορέσουν οι άνθρωποι να διαχειριστούν το άγχος, τις εντάσεις και τις δυσκολίες. 
Η τεχνική αυτή διώχνει την τριπλή ένταση από το σώμα, το νου και τα συναισθήματα, ξεκουράζει ουσιαστικά τον οργανισμό καθώς 30 λεπτά βαθιάς χαλάρωσης είναι καλής ποιότητας ύπνου περίπου δύο ωρών.

Πρακτικό Σεμινάριο Yoga κατά την διάρκεια της κύησης. Ένα σύντομο αλλά περιεκτικό επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε δασκάλους yoga που θέλουν να έχουν ένα ακόμα εργαλείο στη διδασκαλία τους. Έτσι θα μπορείτε να διαχειριστείτε με αυτοπεποίθηση, εγκύους στο μάθημα σας, ή να δημιουργήσετε τμήμα εγκύων. 

Ο διαλογισμός στη ζωή μας!
Είναι ένα επιμορφωτικό, εκπαιδευτικό & βιωματικό σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον διαλογισμό και να τον εντάξουν στην καθημερινότητα τους, αλλά και σε δασκάλους γιόγκα, εναλλακτικούς θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές, με σκοπό να παρατηρήσετε αρχικά το νου σας, και κατα δεύτερον να βιώσετε την ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη.

Ωράριο Λειτουργίας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 22:30
  • Σάββατο: 10:00 - 18:00
2109410921 - 6949103864

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Κάντε Like στη σελίδα μας και συμπληρώστε τη φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για 1 μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!
  Το μήνυμα δεν εστάλη.   Το μήνυμα εστάλη.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…