Η yoga για έγκυες (prenatal yoga) αποτελεί ειδικό πρόγραμμα που σας καθοδηγεί καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βήμα προς βήμα. Μέσα σε ήρεμο και ξεκούραστο περιβάλλον, ο συνδυασμός ασκήσεων και αναπνοών μπορεί να σας ενώσει με το μωρό σας αλλά και να καλλιεργήσετε συνείδηση στο σώμα και το πνεύμα σας.

Το πρόγραμμα prenalat yoga ενδυναμώνει τη μήτρα και τους μύες της πυέλου (μύες της λεκάνης), βελτιώνοντας ταυτόχρονα την κυκλοφορία του αίματος και την πέψη. Επίσης γυμνάζει σημαντικά τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει από ανεπιθύμητα συμπτώματα της εγκυμοσύνης όπως είναι η φλεβίτιδα, η δυσκοιλιότητα, η ναυτία και ο πόνος μέσης.

Με τη βοήθεια της yoga κατά την εγκυμοσύνη μια γυναίκα :

- Αντιμετωπίζει πόνους και λοιπές ενοχλήσεις της εγκυμοσύνης (δυσκοιλιότητα, ναυτία κράμπες, αϋπνίες κτλ).

- Ενδυνάμωση της μήτρας, της λεκάνης και της πλάτης, γεγονός που είναι υποβοηθητικό τη στιγμή του τοκετού αλλά και αργότερα.

- Εκμάθηση της εγκύου για χαλάρωση, αφού με αναπνοές και αυτογνωσία μπορεί να αντιμετωπίσει συναισθηματικές διαταραχές που ενδεχομένως απορρέουν από την επίδραση των ορμονών.

- Εκπαίδευση της εγκύου ώστε να αναπτύξει περισσότερο την αίσθηση εσωτερικού ελέγχου και αυτοπεποίθησης.

- Οι μητέρες κατά τη διάρκεια του μαθήματος συνήθως νιώθουν γαλήνη και η κατάσταση αυτή  μεταφέρεται στο έμβρυο και επηρεάζει με θετικό τρόπο τη σχέση μητέρας-μωρού.

Share

Ωράριο Λειτουργίας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 22:30
  • Σάββατο: 10:00 - 18:00
2109410921 - 6949103864

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Κάντε Like στη σελίδα μας και συμπληρώστε τη φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για 1 μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!
  Το μήνυμα δεν εστάλη.   Το μήνυμα εστάλη.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…