ΧΑΛΑΡΩΣΗ YOGA NIDRA 2019

12 ΜΑΙΟΥ 2019

Bαθιά Χαλάρωση – Yoga Nidra  με την εμπειρία της Μαρίας Μουχταρίδου από το 1993

Θα διδαχθείτε την τεχνική σε επίπεδα και στάδια αλλά πάνω από όλα να γίνετε δημιουργικοί στο μάθημα σας.  Η φιλοσοφία της γιόγκα περνάει μέσα από την χαλάρωση δίνοντας στοιχεία στον ασκούμενο να δει τον εαυτό του και αλλάξει ή να μετασχηματίσει την ζωή του. 

Η βαθιά χαλάρωση είναι το φάρμακο του σύγχρονου τρόπου ζωής, για να μπορέσουν οι άνθρωποι να διαχειριστούν το άγχος, τις εντάσεις και τις δυσκολίες. 
Η τεχνική αυτή διώχνει την τριπλή ένταση από το σώμα, το νου και τα συναισθήματα, ξεκουράζει ουσιαστικά τον οργανισμό καθώς 30 λεπτά βαθιάς χαλάρωσης ισοδυναμεί με δύο ώρες καλής ποιότητας ύπνου.
Η  βαθιά χαλάρωση είναι ένα προδιαλογιστικό στάδιο που αναπτύσσει Πρατυαχάρα. Δηλ. το αποτράβηγμα του νου από τις αισθήσεις, έτσι ώστε να μπορέσει να χαλαρώσει αλλά και να δουλέψει εσωτερικά με τον εαυτό του. 


Είναι  κατάλληλο για δασκάλους γιόγκα  και θεραπευτές,  και όλους όσους θέλουν να εμβαθύνουν και να μάθουν να χαλαρώνουν οι ίδιοι ή το οικείο τους περιβάλλον..

Ώρες 
Κυριακή: 11:00 –  18:00 

Πληροφορίες στο 694 910 38 64

Περιλαμβάνει 
- Εγχειρίδιο 80 σελίδων με θεωρητικό μέρος και πρακτικό.
- CD με τρεις χαλαρώσεις της Μαρίας Μουχταρίδου, που έχουν ηχογραφηθεί σε στούντιο.
- Βεβαίωση  παρακολούθησης
- Τσάι και σνακ  στο διάλειμμα

 

Share

 μέσα γραφείο

Ωράριο Λειτουργίας:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τις ώρες που δεν έχει κάποιο πρόγραμμα, ώστε να σας δώσουμε πληροφορίες. 

  • Τηλεφωνήστε μας στο 694 910 38 64. Αν δεν σας απαντήσουμε, θα είμαστε σε πρόγραμμα γιόγκα, θα σας καλέσουμε πίσω το συντομότερο δυνατό. 
  • Θα βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία μας να αφήσετε μήνυμα στο messenger στην σελίδα του Υoga Studio Health
  • Αν έρθετε στο χώρο μας, θα είμαστε διαθέσιμοι σε κένο  χρόνο μεταξύ των προγραμμάτων, γιατί ο χώρος μας είναι ενιαίος.
  • Συμβουλευτείτε το πρόγραμμά μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…