Η χαλάρωση είναι σημαντικό μέρος της πρακτικής μας στη γιόγκα, και την προσφέρουμε στα μέλη μας.

το σεμινάριο γίνεται μια φορά τον χρόνο.

maketa διαφ.20 10 2019

Bαθιά Χαλάρωση – Yoga Nidra , με εμπειρία από το 1993

Θα διδαχθείτε την τεχνική σε επίπεδα και στάδια αλλά πάνω από όλα να γίνετε δημιουργικοί στο μάθημα σας.  Η φιλοσοφία της γιόγκα περνάει μέσα από την χαλάρωση δίνοντας στοιχεία στον ασκούμενο να δει τον εαυτό του και αλλάξει ή να μετασχηματίσει την ζωή του. 

Η βαθιά χαλάρωση είναι το φάρμακο του σύγχρονου τρόπου ζωής, για να μπορέσουν οι άνθρωποι να διαχειριστούν το άγχος, τις εντάσεις και τις δυσκολίες. 
Η τεχνική αυτή διώχνει την τριπλή ένταση από το σώμα, το νου και τα συναισθήματα, ξεκουράζει ουσιαστικά τον οργανισμό καθώς 30 λεπτά βαθιάς χαλάρωσης ισοδυναμεί με δύο ώρες καλής ποιότητας ύπνου.
Η  βαθιά χαλάρωση είναι ένα προδιαλογιστικό στάδιο που αναπτύσσει Πρατυαχάρα. Δηλ. το αποτράβηγμα του νου από τις αισθήσεις, έτσι ώστε να μπορέσει να χαλαρώσει αλλά και να δουλέψει εσωτερικά με τον εαυτό του. 

Είναι  κατάλληλο για δασκάλους γιόγκα  και θεραπευτές,  και όλους όσους θέλουν να εμβαθύνουν και να μάθουν να χαλαρώνουν οι ίδιοι ή το οικείο τους περιβάλλον..

Ώρες 
Κυριακή: 11:00 –  18:00 

Πληροφορίες στο 694 910 38 64

θα σας δωθεί 
- Εγχειρίδιο 80 σελίδων με θεωρητικό μέρος και πρακτικό.
- CD με τρεις χαλαρώσεις , που έχουν ηχογραφηθεί σε στούντιο.

 

Share

χώρος υποδοχής γιογκα DSC09154

Ωράριο Λειτουργίας:

Εγγραφές από 2 Σεπτεμβρίου 2019 

  • Τηλεφωνήστε μας στο 694 910 38 64. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…