mikroprenatal yoga 22 9 2019

 

Το σώμα σας βιώνει πολυάριθμες ορμονικές αλλαγές. Τρείς ορμόνες είναι πιο σχετικές. η ρηλαξίνη, τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη. 

Η ρηλαξίνη μαλακώνει τους συνδετικούς ιστούς των αρθρώσεων και των μυών, επιτρέποντας στη λεκάνη να φαρδύνει για τον τοκετό και στους κοιλιακούς και τους μύες του περινέου να τεντώσουν.

Τα  οιστρογόνα είναι οι ορμόνες της ανάπτυξης. Προκαλούν τη διόγκωση των μαστών και την άυξηση στο μέγεθος και τη δύναμη της καρδιάς. επίσης ευθύνονται για την κατακράτηση των υγρών.

Η προγεστερόνη χαλαρώνει τα τοιχώματα των αγγείων, για να αντεπεξέλθουν στον αυξημένο όγκο του αίματος. Επίσης  ανεβάζει την θερμοκρασία του σώματος.

Τι να προσέχετε: πρέπει να ακούτε το σώμα σας όταν κάνετε γιόγκα ή και οποιαδήποτε μορφής άσκησης. Να μη νιώθετε δυσφορία , να μην πιέζεστε και να μην υπερθερμανθείτε. Προς το τέλος της εγκυμοσύνης ίσως νιώθετε δοκιμαστικές συσπάσεις (Βraxton)  κατά τις οποίες η κοιλιά σας σφίγγεται και η μήτρα συσπάται για να προετοιμαστεί για τον τοκετό. Η γιόγκα θα σας βοηθήσει με απλή  ήρεμη κοιλιακή αναπνοή  και απαλό μασάζ να ηρεμήσετε τις συσπάσεις. Το δυνατό έντονο σφίξιμο δεν πρέπει να αγνοείται και η ξεκούραση είναι απαραίτητη.  

 Επιμορφωση για τα μέλη μας που είναι δάσκαλοι  γιόγκα .

 22 Σεπτεμβρίου 2019

 

έγκαιρη εισφορά μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2019 

Διαθέσιμες  4 θέσεις. 

 

EΠΙΜΟΡΦΩΣΗ  PRENATAL YOGA PRACTICE

Είναι μία Σύντομη  μονοήμερη  αλλά Περιεκτική  Επιμόρφωση, για να διδαχθείτε, αυτά ακριβώς που σας χρειάζονται ώστε να   διαχειριστείτε με αυτοπεποίθηση, εγκύους ή να δημιουργήσετε τμήμα εγκύων. 

 Ένα Πλήρες εγχειρίδιο  100  σελίδων, με φωτογραφίες, θα σας δωθεί, και  θα σας φανεί πολύτιμο στο να ετοιμάζεται τα μαθηματά σας. 


Τι περιλαμβάνει:
- Το πρακτικό μέρος των τριών τριμήνων της εγκυμοσύνης. 
- Αλλαγές που συμβαίνουν σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά, τους φόβους και τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει μια έγκυος. 
-  Φυσιοκινητικές ασκήσεις και Αsanas που μπορεί να κάνει η έγκυος, τα οφέλη και τις απαγορεύσεις για κάθε τρίμηνο

- Πως μπορούν να κάνουν τις Asanas με βοηθήματα 
- Χαιρετισμό στον ήλιο σε παραλλαγή για εγκύους .
- Δείγματα μαθημάτων 
- Μάντρας και ήχους που βοηθάνε συναισθηματικά την έγκυο να βρίσκει την δύναμη και την πίστη στον εαυτό της, αλλά και την ευγνωμοσύνη στο δώρο ζωής που της έχει δοθεί. 
- Φιλοσοφία του ενεργειακού σώματος με τις 5 υποδιαιρέσεις της Πράνα (Κοσμικής Βιοενέργειας) πως λειτουργούν και επηρεάζουν το σώμα, μαζί με οραματισμούς που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν διαλογισμο

-  Χαλάρωση με οραματισμούς, για να έρθει η έγκυος σ’ επαφή με τις ανάγκες της, το σώμα της και το έμβρυο, ώστε να νιώθει χαλαρή και ασφαλής, για να μπορέσει να διαχειριστεί το άγχος και την ένταση.

 • Ώρες Σεμιναρίου: 10:30 - 17:30
  • Να Φοράτε άνετα ρούχα.
   θα υπάρχει τσάι - καφές και ελαφρύ σνακ
   Θα σας δωθεί πλήρες εγχειρίδιο100 σελίδων στα ελληνικά, με φωτογραφίες 

 • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων μελών είναι  7 άτομα
 • Άλλες πληροφορίες στο 
  τηλ. 6949103864
Share

χώρος υποδοχής γιογκα DSC09154

Ωράριο Λειτουργίας:

Εγγραφές από 2 Σεπτεμβρίου 2019 

 • Τηλεφωνήστε μας στο 694 910 38 64. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…