1.το σήμα μου

Επιμορφωτικό σεμινάριο  Σάββατο 9  Απριλίου 2022

 Η EΠΙΜΟΡΦΩΣΗ  PRENATAL YOGA PRACTICE για δασκάλους γιόγκα είναι μία πλήρης  μονοήμερη  και περιεκτική  εκπαίδευση ώστε να διδαχθείτε, αυτά ακριβώς που σας χρειάζονται ώστε να διαχειριστείτε με αυτοπεποίθηση, εγκύους ή να δημιουργήσετε τμήμα εγκύων. 

Δίδεται  ένα πλήρες εγχειρίδιο  120  σελίδων, με φωτογραφίες,  και  θα σας φανεί πολύτιμο στο να ετοιμάζεται τα μαθηματά σας. 


Τι περιλαμβάνει:
- Το πρακτικό μέρος των τριών τριμήνων της εγκυμοσύνης. 
- Αλλαγές που συμβαίνουν σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά, τους φόβους και τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει μια έγκυος. 
-  Φυσιοκινητικές ασκήσεις και Αsanas που μπορεί να κάνει η έγκυος, τα οφέλη και τις απαγορεύσεις για κάθε τρίμηνο

- Πως μπορούν να κάνουν τις Asanas με βοηθήματα 
- Χαιρετισμό στον ήλιο σε παραλλαγή για εγκύους .
- Δείγματα μαθημάτων 
- Μάντρας και ήχους που βοηθάνε συναισθηματικά την έγκυο να βρίσκει την δύναμη και την πίστη στον εαυτό της, αλλά και την ευγνωμοσύνη στο δώρο ζωής που της έχει δοθεί. 
- Φιλοσοφία του ενεργειακού σώματος με τις 5 υποδιαιρέσεις της Πράνα (Κοσμικής Βιοενέργειας) πως λειτουργούν και επηρεάζουν το σώμα, μαζί με οραματισμούς που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν διαλογισμο

-  Χαλάρωση με οραματισμούς, για να έρθει η έγκυος σ’ επαφή με τις ανάγκες της, το σώμα της και το έμβρυο, ώστε να νιώθει χαλαρή και ασφαλής, για να μπορέσει να διαχειριστεί το άγχος και την ένταση.

 • Ώρες Σεμιναρίου: 10:00 - 17:30
  • Να Φοράτε άνετα ρούχα.
   Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων μελών  8 άτομα
  • Άλλες πληροφορίες στο 
  • τηλ. 6949103864
  • Το επιμορφωτικό σεμινάριο προσφέρει η Μαρία Μουχταρίδου από το 2016
  • επίσης τμήμα εγκύων κάθε Πέμπτη στις 16:30 

 

prenatal yoga m 2021

Share

Ωράριο Λειτουργίας:

Δείτε εδώ το νέο πρόγραμμα μας

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Τηλ. Επικοινωνίας: 694 910 3864 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αίθουσα yoga MG 20190905 131847

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…