με μπάλα

Κάθε Τρίτη γιόγκα για εκγύους  στις 18:20  - 19:50  "Το θαύμα της ζωής"

Ένα εξιδεικευμένο μάθημα για εγκύους για όλα τα τρίμηνα. Απαραίτητη η άδεια του γιατρού της πριν ξεκινήσει.  Περιλαμβάνει ειδικές φυσιοκινητικές ασκήσεις κατάλληλες για την εγκυμοσύνη με ήπιο και συνειδητό τρόπο. Αναπνοές  και Πραναγιάμας που βοηθάνε στην διαχείριση του στρες αλλά και στην αναζωογόνηση ολόκληρου του οργανισμού.  Βαθιά χαλάρωση με ειδικούς οραματισμούς για να έρθετε κοντά στην θηλυκή σας φύση και το μωρό σας.  Απελευθέρωση των φόβων και αναπτυξη εμπιστοσύνης για τον εαυτό σας και την ζωή.

Χρησιμοποιούμε βοηθήματα όπως τουβλάκια, μικρές και μεγάλες μπάλες, ιμάντες, τον τοίχο, αλλά και τις αιώρες για να απελευθερώσουμε την σπονδυλική στήλη , που με το βάρος της κοιλιάς καταπονείται. 

Prenatal yoga practice

Αντιμετωπίζει πόνους και λοιπές ενοχλήσεις της εγκυμοσύνης (δυσκοιλιότητα, ναυτία κράμπες, αϋπνίες κτλ).

- Ενδυνάμωση της μήτρας, της λεκάνης και της πλάτης, γεγονός που είναι υποβοηθητικό τη στιγμή του τοκετού αλλά και αργότερα.

- Εκμάθηση της εγκύου για χαλάρωση, αφού με αναπνοές και αυτογνωσία μπορεί να αντιμετωπίσει συναισθηματικές διαταραχές που ενδεχομένως απορρέουν από την επίδραση των ορμονών, 

 ώστε να αναπτύξει περισσότερο την αίσθηση εσωτερικού ελέγχου και αυτοπεποίθησης.

- Ανάπτηξη της  γαλήνης και ηρεμίας καθώς αυτό μεταφέρεται στο έμβρυο και επηρεάζει με θετικό τρόπο τη σχέση μητέρας-μωρού.

Tο τελευταίο βήμα είναι το άφημα, «παράδοση». Αφέσου, παραδώσου στη φύση. Αφέσου στη σοφία της. Παραδώσου στη σοφία του σώματος σου. Μέχρι τώρα συζητούσαμε για οργάνωση, συζητούσαμε το να παίρνεις εσύ τις αποφάσεις,  το να αναλάβεις εσύ τον έλεγχο. Τώρα θα σε προσκαλέσω να αφήσεις τον έλεγχο στην θηλυκή σου  φύση.  Είναι ώρα να αφήσεις αυτό που είναι ανώτερο  από  σένα να στηρίξει τον τοκετό σου. 

  γιόγκα για εγκύους 31 Μαρτίου 2019

Οι δάσκαλοι γιόγκα και οι γυμναστές μπορούν να παρακολουθήσουν  EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  PRENATAL YOGA PRACTICE  εξιδεικευμένο και στοχευμένο στην γιόγκα κατά την διάρκεια της κύησης.  

Share

 μέσα γραφείο

Ωράριο Λειτουργίας:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τις ώρες που δεν έχει κάποιο πρόγραμμα, ώστε να σας δώσουμε πληροφορίες. 

  • Τηλεφωνήστε μας στο 694 910 38 64. Αν δεν σας απαντήσουμε, θα είμαστε σε πρόγραμμα γιόγκα, θα σας καλέσουμε πίσω το συντομότερο δυνατό. 
  • Θα βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία μας να αφήσετε μήνυμα στο messenger στην σελίδα του Υoga Studio Health
  • Αν έρθετε στο χώρο μας, θα είμαστε διαθέσιμοι σε κένο  χρόνο μεταξύ των προγραμμάτων, γιατί ο χώρος μας είναι ενιαίος.
  • Συμβουλευτείτε το πρόγραμμά μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…